Κορπή φυσικό μεταλλικό νερό «ΜΠΕΣ ΣΤΟΝ ΚΥΚΛΟ» roadshow

#MpesStonKyklo παρέα με το Φυσικό Μεταλλικό Νερό Κορπή και γίνε μέρος της αλλαγής!

Ανακύκλωσε πλαστικά μπουκάλια στο «Μπες στον Κύκλο» Roadshow του Φυσικού Μεταλλικού Νερού Κορπή και κέρδισε εκπτώσεις σε αγαπημένα σου προϊόντα!

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό Κορπή, με αφορμή τη νέα καινοτόμα & ανακυκλώσιμη συσκευασία με 50% ανακυκλωμένο πλαστικό rPET στο μπουκάλι και 50% rPE στο φιλμ της, μας καλεί να γίνουμε μέρος της αλλαγής για την προστασία του πλανήτη, δίνοντας μας την ευκαιρία να ανακυκλώσουμε εύκολα τα πλαστικά μπουκάλια μας στο super market και μας επιβραβεύει για αυτή μας την επιλογή με ξεχωριστά προνόμια.

Τον Ιούνιο και τον Ιούλιο, το Κορπή μας καλεί να συμμετέχουμε στο «Μπες στον Κύκλο» Roadshow σε συνεργασία με τη διεθνή ΜΚΟ Keep Sea Blue και την πρωτοβουλία ZERO HERO, να ανακυκλώσουμε πλαστικά μπουκάλια, να τους δώσουμε μια νέα ζωή και έτσι να συμβάλουμε στη ροή της κυκλικής οικονομίας.

Το «Μπες στον Κύκλο» Roadshow είναι μια κινητή μονάδα ανακύκλωσης που δημιούργησε το Κορπή για να «ταξιδέψει» σε 5 μεγάλα σούπερ μάρκετ της Αττικής και να παραμείνει σε καθένα από αυτά για μια εβδομάδα, δίνοντας μας την ευκαιρία να ανακυκλώσουμε εύκολα τα πλαστικά μπουκάλια νερού ή αναψυκτικού. Ανακυκλώνοντας τα πλαστικά μας μπουκάλια, μας περιμένει μια έκπληξη: μαθαίνουμε ένα tip ανακύκλωσης αλλά και επιβραβευόμαστε με προνόμια εκπτώσεων για τις αγορές αγαπημένων μας προϊόντων.

Τα βήματα είναι απλά:

  • Επισκεπτόμαστε το σούπερ μάρκετ που βρίσκεται η κινητή μονάδα «Μπες στον κύκλο» Roadshow του Κορπή, έχοντας μαζί μας πλαστικά μπουκάλια νερού ή αναψυκτικού
  • Ρίχνουμε τα μπουκάλια στη μονάδα ανακύκλωσης
  • Σκανάρουμε το QR code που βρίσκεται πάνω στη μονάδα ανακύκλωσης
  • Eγγραφόμαστε στο nestlenoiazomai.gr και λαμβάνουμε promo code με εκπτώσεις σε προϊόντα Nestlé
  • Με τον ίδιο κωδικό μπορούμε να κερδίζουμε επιπλέον προνόμια και εκπτωτικά κουπόνια στην εφαρμογή της Cyclefi η οποία προωθεί τις αρχές της κυκλικής οικονομίας και της επανάχρησης.

H ομάδα του “ZERO HERO The Initiative” συλλέγει το πλαστικό από κάθε σταθμό του «Μπες στον Κύκλο» Roadshow, το καταγράφει και μέσω της τεχνολογίας Blockchain, παρακολουθεί τα συλλεγόμενα απορρίμματα από τα πλαστικά μπουκάλια, μέχρι αυτά να πάρουν δεύτερη ζωή.

Το ταξίδι του «Μπες στον Κύκλο» Roadshow, θα συνεχιστεί τον Ιούλιο και σε άλλες περιοχές της Αττικής, δίνοντας μας περισσότερες ευκαιρίες να ανακυκλώσουμε.

Γίνε κι εσύ σύμμαχος για την προστασία του πλανήτη και  #MpesStonKyklo!

 

 

POPULAR TAGS

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΜΑΣ