Eco-friendly Celebrities! Ας μάθουμε τις οικολογικές συνήθειές τους

Είναι εύκολο να γίνει κάποιος όσο πιο «πράσινος» μπορεί! Η Jane Fonda, Leonardo DiCaprio και πολλοί ακόμα διάσημοι του Hollywood έχουν βάλει ως στόχο τους να κάνουν τον κόσμο ένα πιο φιλικό προς το περιβάλλον μέρος. Από τη φύτευση δέντρων, τη δημιουργία φιλικών προς το περιβάλλον ρούχων έως τη συμμετοχή σε κλιματικές πορείες, κάθε δράση των διάσημων ηθοποιών μπορεί να κάνει τη διαφορά στον πλανήτη. Ας γνωρίσουμε μερικούς από αυτούς που έχουν υιοθετήσει έναν πιο οικολογικό τρόπο ζωής και εδώ και χρόνια ακολουθούν eco-friendly πρακτικές στην καθημερινότητά τους.

Anne Hathaway

Η Anne Hathaway έχει πάρει θέση για το περιβάλλον μέσω της μόδας της. Κατά τη διάρκεια της περιοδείας της για την ταινία «Colossal», η ηθοποιός δεσμεύτηκε να φοράει  μόνο ρούχα με οικολογική συνείδηση όπως vintage και ανακυκλωμένα φορέματα. Όταν η ηθοποιός παντρεύτηκε το 2012, ο γάμος της περιείχε ένα all-vegan μενού με τοπικά και βιολογικά προϊόντα.

Leonardo DiCaprio

Ο Leonardo DiCaprio συμμετέχει εδώ και πολλά χρόνια στον περιβαλλοντικό ακτιβισμό και αποτελεί έναν από τους πιο ευαισθητοποιημένους αστέρες του Hollywood . Όταν ήταν μόλις 24 ετών, ίδρυσε το Ίδρυμα Leonardo DiCaprio έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό αφιερωμένο στην προώθηση της περιβαλλοντικής συνείδησης. Για τη δράση του έχει τιμηθεί από τα Ηνωμένων Έθνη και έχει χαρακτηριστεί ως μία από τις πιο επιδραστικές προσωπικότητες για το θέμα του περιβάλλοντος. 

Drew Barrymore

Η Drew Barrymore  εκτός του ότι είναι ακτιβίστρια για των δικαιώματα των  ζώων, ίδρυσε επίσης το Flower Beauty - μια φιλική προς το περιβάλλον εταιρία καλλυντικών. 

Brad Pitt

Όταν «χτύπησε» ο τυφώνας Κατρίνα, ο Μπραντ Πιτ συμμετείχε στην κατασκευή σπιτιών για τα θύματα του. Όμως δεν δημιούργησε απλά κανονικά σπίτια, αυτός και ο Mike Holmes συνεργάστηκαν για να κάνουν το σωστό και να δημιουργήσουν 150 πράσινα, ενεργειακά σπίτια.

POPULAR TAGS

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΜΑΣ