Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό Κορπή μπαίνει σε νέα εποχή

Κάθε μέρα πια συνειδητοποιούμε ότι βαδίζουμε σε μια νέα εποχή όπου είναι επιτακτική ανάγκη όλοι μας να κάνουμε κάτι για το μέλλον του πλανήτη. Πρέπει όλοι μαζί να πάρουμε το δρόμο της βιώσιμης ανάπτυξης, της βιώσιμης διαχείρισης των φυσικών πόρων και της ευαισθητοποίησης για τα περιβαλλοντικά θέματα. Πώς όμως μπορούμε να τα κάνουμε πράξη όλα αυτά; Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό Κορπή μπαίνει σε μια νέα εποχή και μας βοηθά να κάνουμε την περιβαλλοντική σκέψη...πραγματικότητα. 

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό Κορπή, στο πλαίσιο της εταιρικής στρατηγικής περιβαλλοντικής ευθύνης, παρουσίασε τη νέα καινοτόμα συσκευασία με 50% ανακυκλωμένο πλαστικό (rPET & 50% rPE), την πρώτη συσκευασία εμφιαλωμένου νερού με τόσο υψηλή περιεκτικότητα σε ανακυκλωμένο πλαστικό στην ελληνική αγορά.

Η νέα ανακυκλώσιμη συσκευασία ακολουθεί τις παγκόσμιες δεσμεύσεις της Nestlé με όραμα καμία συσκευασία της να μην καταλήγει σε χώρους υγειονομικής ταφής ή ως επιβαρυντικό για το περιβάλλον απόρριμμα. Σε πλήρη ευθυγράμμιση με το όραμα της εταιρείας, η Nestlé Waters, δεσμεύεται στην ορθή διαχείριση των φυσικών πόρων και την κυκλική οικονομία, ακολουθώντας τους παρακάτω άξονες:

- Λειτουργία εργοστασίων με 100% μηδενικά απόβλητα ήδη από το 2020

- 100% ανακυκλώσιμες ή επαναχρησιμοποιούμενες συσκευασίες έως το 2025

- Χρήση κατ' ελάχιστον 50% ανακυκλωμένου πλαστικού PET στις συσκευασίες στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική.

Αν δεν μπορούμε να φανταστούμε την καθημερινότητά μας χωρίς ένα αγαθό είναι σίγουρα το νερό. Τι καλύτερο λοιπόν από το να φροντίζεις ταυτόχρονα την υγεία σου πίνοντας νερο ενώ παράλληλα βοηθάς και τον πλανήτη. Μπες στον κύκλο του Κορπή και γίνε σύμμαχος για την προστασία του περιβάλλοντος χρησιμοποιώντας τη νέα καινοτόμα συσκευασία. 

POPULAR TAGS

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΜΑΣ