Φυσικό Μεταλλικό Νερό Κορπή® «ΜΠΕΣ ΣΤΟΝ ΚΥΚΛΟ» ROADSHOW

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό Κορπή® επιστρέφει για 2η συνεχόμενη χρονιά με το «Μπες στον Κύκλο» Roadshow για την προστασία του πλανήτη, με πρώτο σταθμό το Bio Festival από τις 6 έως τις 8 Μαΐου.

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό Κορπή®, πιστό στην περιβαλλοντική ευαισθησία του, μας προσκαλεί να γίνουμε όλοι μέρος της αλλαγής για την προστασία του πλανήτη, πραγματοποιώντας στην Αθήνα για 2η συνεχόμενη χρονιά το «Μπες στον Κύκλο» Roadshow, με πρώτο σταθμό το Bio Festival που θα πραγματοποιηθεί στην Τεχνόπολη στο Γκάζι από τις 6 έως τις 8 Μαΐου.

Η κινητή μονάδα ανακύκλωσης του «Μπες στον Κύκλο» Roadshow του Κορπή® «ταξιδεύει» και φέτος σε 3 σημεία υψηλής επισκεψιμότητας στην Αττική τον Μάιο και τον Ιούνιο, σε συνεργασία με την πρωτοβουλία ZERO HERO και τη διεθνή AMKE Keep Sea Blue, ώστε να κάνει την ανακύκλωση προσβάσιμη σε όλους μας και να μας εμπνεύσει σε έναν τρόπο ζωής, όπου η ανακύκλωση γίνεται βασική συνήθεια της καθημερινότητάς μας. Αφορμή αυτού του ταξιδιού αποτελεί η καινοτόμα & ανακυκλώσιμη συσκευασία του Κορπή με 50% ανακυκλωμένο πλαστικό rPET στο μπουκάλι και 50% rPE στο φιλμ της.

Τα βήματα για να …μπούμε στον Κύκλο του Κορπή® είναι απλά:

  • Επισκεπτόμαστε τα σημεία που βρίσκεται η κινητή μονάδα «Μπες στον κύκλο» Roadshow του Κορπή®, έχοντας μαζί μας πλαστικά μπουκάλια νερού ή αναψυκτικού, ξεκινώντας από το Bio Festival από 6 έως 8/5
  • Ρίχνουμε τα μπουκάλια στη μονάδα ανακύκλωσης
  • Το Κορπή μας επιβραβεύει για την επιλογή μας χαρίζοντας μας μια οικολογική, πάνινη τσάντα για τα ψώνια μας

H ομάδα του “ZERO HERO The Initiative” θα έχει ενεργή συμμετοχή ενημερώνοντας τους επισκέπτες για την αξία της ανακύκλωσης και της χωριστής διαλογής και συλλέγοντας το πλαστικό από κάθε σταθμό του «Μπες στον Κύκλο» Roadshow. Στη συνέχεια, θα καταγράφει το σύνολο του πλαστικού και μέσω της τεχνολογίας Blockchain της Keep Sea Blue θα παρακολουθεί τα συλλεγόμενα απορρίμματα από τα πλαστικά μπουκάλια, μέχρι αυτά να πάρουν δεύτερη ζωή.

Το ταξίδι του «Μπες στον Κύκλο» Roadshow, θα συνεχιστεί τον Ιούνιο με 2 ακόμα στάσεις στην Αττική.

Γίνε κι εσύ σύμμαχος για την προστασία του πλανήτη και #MpesStonKyklo!

Μάθε περισσότερα για το Κορπή® στο https://www.korpi.gr/

#MpesStonKyklo παρέα με το Φυσικό Μεταλλικό Νερό Κορπή® και γίνε μέρος της αλλαγής!

Ανακύκλωσε πλαστικά μπουκάλια στο «Μπες στον Κύκλο» Roadshow του Φυσικού Μεταλλικού Νερού Κορπή® και κέρδισε το δικό σου «πράσινο» δώρο!

Γίνε κι εσύ σύμμαχος για την προστασία του πλανήτη.

Για περισσότερες πληροφορίες για τους δημοσιογράφους:

VALUECOM, Ιωάννης Βεντούρης, ioannis_ventouris@valuecom.gr 210 3252103 (εσωτ. 214)

 

 

Σχετικά με το Φυσικό Μεταλλικό Νερό Κορπή®: https://www.korpi.gr/

   

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό Κορπή®  ταξιδεύει για χρόνια στο υπέδαφος των Ακαρνανικών βουνών, ένα περιβάλλον προστατευμένο, χωρίς βιομηχανική δραστηριότητα. Από το ταξίδι του νερού μέσα από τη γη και εξαιτίας της φυσικής σύστασής του σε μεταλλικά στοιχεία και της χαμηλής περιεκτικότητάς του σε άλατα, έχει ισορροπημένη γεύση  και επίσης είναι κατάλληλο για δίαιτα πτωχή σε Νάτριο. Η ποιότητα και η ασφάλεια αποτελούν βασικές προτεραιότητες του. Το εργοστάσιο του Φυσικού Μεταλλικού Νερού Κορπή, που λειτουργεί στο Μοναστηράκι Αιτωλοακαρνανίας, απέσπασε 1o από όλα τα εργοστάσια νερού στην Ελλάδα και από τα πρώτα της Nestlé παγκοσμίως τη διεθνή πιστοποίηση AWS (Alliance for Water Stewardship) που αφορά την άρτια λειτουργία του εργοστασίου και την ορθή διαχείριση των υδάτινων πόρων.

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό Κορπή®, πλήρως ευθυγραμμισμένο με το όραμα και τις δεσμεύσεις της εταιρείας παγκοσμίως, πρωτοπορεί και με στόχο να προσφέρει βιώσιμες λύσεις για τις συσκευασίες των προϊόντων του, λάνσαρε τον πρώτο κωδικό από 50% ανακυκλωμένο πλαστικό rPET στο μπουκάλι & 50% rPE στο φιλμ, την πρώτη συσκευασία Φυσικού Μεταλλικού Νερού με τόσο υψηλή περιεκτικότητα σε ανακυκλωμένο πλαστικό στην ελληνική αγορά. H συσκευασία του Κορπή® 8×0,5L, περιλαμβάνει σημαντικές πληροφορίες για την ανακύκλωση πλαστικού, που μπορείς να βρεις σκανάροντας το QR code της συσκευασίας, ενθαρρύνοντας μικρούς και μεγάλους να γίνουν πρεσβευτές της. Μέσω της εκπαίδευσης για την αξία της ανακύκλωσης, στόχος της μάρκας είναι οι καταναλωτές να υιοθετήσουν συνήθειες που σέβονται το περιβάλλον. Δεν σταματά όμως εκεί, καθώς στην αγορά είναι ήδη διαθέσιμες και άλλες συσκευασίες από ανακυκλωμένο πλαστικό, κάνοντας πρώτο την αλλαγή. Μπορείς να βρεις το Κορπή Sport Max 0,75L από 50% ανακυκλωμένο πλαστικό, καθώς και το Κορπή Mania 0,5L από 25% rPET στο μπουκάλι & 30% rPE στο φιλμ.

Σχετικά με το ZERO HERO The Initiative:  www.zerohero.gr

Το ZERO HERO είναι μία πρωτοβουλία ανθρώπων που αγαπούν το περιβάλλον και αντιλαμβάνονται τη σημαντικότητα του zero waste. Η Πρωτοβουλία ZERO HERO κάνει τη διαφορά, μέσω καινοτόμων δράσεων ευαισθητοποίησης, βιωματικής εκπαίδευσης και πρακτικής ενημέρωσης των πολιτών. Το ZERO HERO στοχεύει στην πρόληψη της δημιουργίας απορριμμάτων, καθώς και στην ενίσχυση ενός eco-συστήματος που φέρνει κοντά οργανισμούς, τοπική αυτοδιοίκηση, ιδιωτική πρωτοβουλία και άτομα που μοιράζονται το ίδιο όραμα: έναν πλανήτη που όλοι σεβόμαστε και διατηρούμε αναλλοίωτο!

www.zerohero.gr

Σχετικά με την Keep Sea Blue: www.keepseablue.org

Η Keep Sea Blue είναι ένας ανεξάρτητος, μη-κερδοσκοπικός οργανισμός, που έχει ως στόχο την αντιμετώπιση της πλαστικής ρύπανσης σε παραθαλάσσιες περιοχές της Μεσογείου και την προώθηση της κυκλικής οικονομίας.

Η Keep Sea Blue έχει αναπτύξει ένα πρωτοποριακό σύστημα που βασίζεται σε τεχνολογία Βlockchain by Oracle το οποίο διασφαλίζει πλήρη ιχνηλασιμότητα και διαφάνεια σε ολόκληρη την πορεία του πλαστικού από τη συλλογή μέχρι στην επανένταξή του στην παραγωγική διαδικασία (Recovered Seaside Plastic™).

www.keepseablue.org

 Aκολουθούν φωτογραφίες από Εκπτωτικό Χωριό McArthurGlen

POPULAR TAGS

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΜΑΣ